Josh ve Hazel'ın Sevgili Olmama Rehberi - Christina Lauren / Kitap Yorumu



 Josh ve Hazel’ın Sevgili Olmama Rehberi • Christina Lauren

Tür: Romantik, Yetişkin

Goodreads Puanı: 4,05

Yayınevi: Yabancı Yayınları

Orijinal Adı: Josh and Hazel's Guide to Not Dating


Konusu: Josh ve Hazel’ın ilk karşılaşmaları kesinlikle kusursuz değildi hele ki ikinci karşılaşmaları daha da faciaydı. Hazel çevresindekiler için anormal veya tuhaf bulunurken ilişkiler konusunda da başarılı sayılmazdı. Hazel, arkadaşının abisinin Josh olduğunu öğrenince de onu en iyi arkadaşı yapmakta kararlıydı.
🌸

Josh ve Hazel'ın Sevgili Olmama Rehberi Kitap Yorumu:
Pamuk şekerler yağmuruna tutan bir kitap düşünün! Her şeyiyle o kadar tatlı ve güzel bir kitaptı ki. Eğlenmediğim tek bir sayfası bile olmadı. Hazel, kesinlikle enlerime giren bir karakter oldu. Renkli ojeleri, dağınık topuzu, yerinde duramayan enerjik halleri, tuhaf tarzı ve tabi ki papağanı, köpeği, tavşanı ve balığıyla beni hemen kendine bağlayıverdi. 


Josh ise karakter olarak kesinlikle Hazella zıtken onu olduğu gibi kabul etti✨ Birlikte çıktıkları çifte randevular, en iyi arkadaş olmaları her şey güzel işlenmişti. Kitapta sadece esas karakterler de değil diğer karakterler de güzel yazılmıştı, çıkıntı yapacak hiçbir karakter ya da gereksiz drama olayı yoktu. Daha fazla çok şey yazmak, bu kitap hakkında konuşmak istiyorum ama büyüsünü bozabilir. Romcom hissi veren friends to lovers kitaplarını seviyorsanız koşun alın derim, gidin sepetinize ekleyin!! Kitap ek olarak okuyamama dönemi için de ideal. Son olarak Hazel gibi bff, Josh gibi sevgili diliyorum!

Uyarı: Kitapta yetişkin içerik de mevcuttur.

Yazarın diğer kitabı olan Sahte Balayı kitap yorumum için tam buraya tıktıkkk

Kuyruklu yıldızlı 5🌠





Yorumlar

  1. Bu kadar beğendiğinize göre güzel bir kitap olmalı. Meraklandım doğrusu. Okuyacak çok ama çok kitabım var ama "Alsam mı ki?" Diye düşünmeden edemedim. Ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar tatlı bir kitaptı ki kesinlikle tavsiye ediyorum! Özellikle kötü bir ruh halindeyken de iyi gelebilecek bir kitap <3

      Sil
  2. Karakterleri sevme ve kitabı sevme olayı benim için de geçerli kesinlikle :) Fangirl'ü de almalıyım o zaman <3

    YanıtlaSil
  3. hımm tamam okurum bunu daaa :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

En sevdiğim renk...

Ait hissedememek

İç Dökme (Çok da önemli olmayan bir yazıdır.)